Privacyverklaring

Privacyverklaring 

Sillyfish Kunst & Creaties
Stille Wille 153
5091WE Oost West - en Middelbeers
KvK nummer: 59752564

Waarom deze privacyverklaring?
In de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is vastgelegd aan welke regels Sillyfish Kunst & Creaties zich dient te houden om jouw privacy te beschermen. Sillyfish Kunst & Creaties neemt de beveiliging van jouw persoonsgegevens en de AVG zeer serieus. Daarom informeert Sillyfish Kunst & Creaties je in deze privacyverklaring hoe wordt omgaan met jouw persoonsgegevens. Deze privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens en is opgesteld in overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met mijn privacy-beleid. Je gegevens zullen nooit aan derden worden verkocht en/of verstrekt. Mei 2020.

Over mij
Gebruiker van deze privacyverklaring en verantwoordelijke voor verwerking van gegevens ben ik, Ingrid Vissers, de eigenaresse van Sillyfish Kunst & Creaties.

Persoonsgegevens die Sillyfish Kunst & Creaties verwerkt
Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die Sillyfish Kunst & Creaties verwerkt.
    •    Voor- en achternaam
    •    Adresgegevens
    •    Telefoonnummer
    •    E-mailadres
    •    Bankrekeningnummer
    •    Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch

Met welk doel verwerkt Sillyfish Kunst & Creaties persoonsgegevens?
Sillyfish Kunst & Creaties verwerkt de hiervoor genoemde persoonsgegevens met name om haar werk goed te kunnen doen.  Jouw persoonsgegevens worden verwerkt om:
  •   te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is voor
      opdrachten & illustraties of andere diensten vanuit
      Sillyfish Kunst & Creaties
  •   nieuwsbrieven te versturen
  •  facturen te kunnen versturen
  •  Jouw betaling te kunnen verwerken in de boekhouding
  •  Te voldoen aan een wettelijke verplichting,
      zoals de belastingaangifte.

Hoe lang bewaart Sillyfish Kunst & Creaties persoonsgegevens?
Sillyfish Kunst & Creaties bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is. De financiële gegevens worden zeven jaar bewaard, omdat dit wettelijk verplicht is. 

Verstrekking van persoonsgegevens aan derden
Zonder jouw toestemming verstrekt Sillyfish Kunst & Creaties jouw persoonsgegevens alleen aan derden als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de overeenkomst of indien het wettelijk verplicht is om jouw persoonsgegevens te verstrekken aan deze derden. Deze derden zijn de e-mailprovider en website-hosting mijnwebwinkel.nl

Cookies
Een cookie is een klein tekstbestand die met de pagina’s van een websites wordt meegestuurd en door de browser op jouw computer, tablet of mobiele telefoon wordt opgeslagen. Voor het plaatsen van bepaalde cookies moet je eerst toestemming geven, voordat deze cookies mogen worden gebruikt. Dit soort cookies gebruikt Sillyfish Kunst & Creaties niet.

Links
Op mijn website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken, ga je naar een website buiten Sillyfish Kunst & Creaties om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijs ik hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website. 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Sillyfish Kunst & Creaties en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die Sillyfish Kunst & Creaties van jou heeft in een computerbestand naar jou of een andere, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, intrekking van je toestemming of bezwaar sturen naar info@sillyfish.nl. Ik zal je verzoek binnen vier weken in behandeling nemen.

Beveiliging & Partners
Bij wet wordt van mij verlangd dat ik jouw gegevens bescherm. Dat doe ik ook. Op internet bewaar ik niets van jou. Alles wat we via WhatsApp of Facebook Messenger of Instagram chat bespreken blijft daar en wordt beschermd door de privacy overeenkomsten waar wij Ja op zeiden als gebruikers van die diensten. Mail en sms zit in mijn apparaten. Alleen ik heb toegang tot mijn telefoon en computer. Deze zijn beveiligd met een code. 
Mijn site www.sillyfish.nl is ondergebracht bij een van de betrouwbaarste servers die er zijn en ik vertrouw op de bescherming van gegevens van mijnwebwinkel.nl  Ik gebruik Mollie als payment provider.

Klacht over de verwerking van jouw Persoonsgegevens
Mocht je een klacht hebben over de verwerking van jouw persoonsgegevens door AM advocatuur, dan geeft de AVG je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende deze link.

Wijzigingen
Ik behoud te allen tijde het recht mijn privacybeleid te wijzigen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding. 

© 2017 - 2020 Sillyfish | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel